Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (2.97 secunde)
Gaz Metan (Medias) Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghita) / Arbitru VAR: ... Avram Valentin (Bucuresti)
"Arcul de Triumf" (Bucuresti) Arbitru: Moroita Andrei (Ploiesti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucuresti), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghita) / Arbitru VAR: ... Avram Valentin (Bucuresti)
La randul sau, Valentin Dinescu (PRM) a argumentat ca se doreste intrarea in procedura de urgenta a unei legi "despre care nu se stie mare lucru".
Totodata, vicepresedintele Uniunii, Valentin Zoltan Puskas, a declarat ca UDMR este dispusa sa discute in acest moment cu oricine. "Cu PSD au fost doar discutii principiale.
Pe lista CPC se afla Stelian Dutu, Valentin Iliescu, Valeriu Gheorghe, Paul Pacuraru. Listele de monitorizare realizate de CPC au fost elaborate pentru partide care depasesc 5% in fiecare judet si au fost stabilite in functie de criterii de integritate, agreate si de partide.
La festivitate vor participa ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, secretarul de stat in MAE Valentin Naumescu, alte oficialitati.
Prefectul Valentin Cuibus a declarat ca solutia a fost adoptata cu scopul de a se evita orice incidente in timpul celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentale.
Din fericire marea nu a fost prea involburata si este destul de curata" Valentin Voiculet, 24 ani, sofer, Slobozia: "La anul nu cred ca mai vin la mare.
Din nou suspiciuni liberale Alte proiecte de hotarire cu darul de a-i stirni pe liberalii judeteni au fost cu referire la modificarea statului de functii al Muzeului Judetean, Valentin Macec avind nevoie sa fie lamurit babeste cum devine cazul cu acordarea salariului de merit, respectiv alocarea unor fonduri pe anul 2005, din depozitul special constituit pentru infiintarea executiei unui bloc de locuinte sociale cu 11 apartamente in localitatea Racsa, in conformitate cu prevederile Legii locuintei nr.114/1996.
Astfel, Alianta PNL-PD i-ar putea desemna, printre altii, drept secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe fostul senator Aurel Pana, iar la MAE pe fostul ambasador Teodor Baconsky si pe conferentiarul universitar Valentin Naumescu.
"Noi avem si o propunere de exercitiu multinational de prevenire a poluarii", a spus, in acest context directorul ANR Valentin Serbanescu, dar care a adaugat ca o asemenea initiativa necesita destul de multi bani.
In replica, directorul general al SRTV, Valentin Nicolau, a declarat ca va primi comisiile de ancheta, cu conditia ca acestea sa nu vina “cu sentinta in plic“.
Si Valentin Ionescu, membru supleant al Biroului Executiv, a sustinut ca fuziunea este necesara, subliniind insa ca nu este neaparat si placuta.
Nicolae Moga, Gabriel Valentin Parvulescu, Nurhan Ali (director HCM Constanta), Felix Stroe (director RAJA), Temur Ibraim, George Daniel Papari (prima noutate a PSD), Antonella Marinescu, Decebal Fagadau (director la Muzeul Stiintelor Naturii), Mircea Dobre, Gheorghe Stoica, Raducu Popescu (aflat in conducerea RADET), Ionut Corneliu Pripisi (angajat al Primariei Constanta), George Gabriel Visan, Ecaterina Prodan, Paula Cioceanu (presedinta ONG-ului "Fair Play"), Nicolae Bileca, Daniel Georgescu, Mihalache Musat, Vasile Chirondojan (patron CS Cleopatra), Ion Ciobanu si Carmen Onciu, cu precizarea ca ultimii doi nu au sanse reale de a deveni consilieri.
Presedintele BEM, Alin Valentin Visan, a declarat ca decizia a fost luata deoarece candidatul independent nu a depus patru liste originale de semnaturi cu cei 2.000 de sustinatori.
Critici inversunati ai productiilor posturilor nationale de radio si televiziune inca de pe vremea cand erau in opozitie, liberalii si democratii vor sa purice acum, pe indelete, modul in care au inteles Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau sa pastreze echidistante institutiile pe care inca le conduc.
Conducerea Senatului a respins ieri un proiect venit de la presedintele - director general al SRTV, Valentin Nicolau, prin care se propunea infiintarea unui canal special, a unei televiziuni parlamentar-senatoriala, care sa prezinte activitatea desfasurata pe scena politica romaneasca.
In timp ce Grup Media Sud opereaza traseul doar cu microbuze, Dominus Rei, al carui patron este Valentin Leauta, utilizeaza atat microbuze, cat si minibuze, majoritatea respectivelor mijloace de transport apartinand unei societati a cunoscutului om politic si de afaceri Constantin Fratila.
Astfel, lista demiterilor anuntate de ministrul Transporturilor a continuat cu directorul general adjunct al CFR Calatori, Alexandru Dumitrescu, directorul general adjunct al Companiei de Autostrazi, Cristian Duica si cu revizorul general pentru siguranta circulatiei si control, Valentin Carstea.
Presedintia comisiei este asigurata de Raluca Turcan (PNL), vicepresedinti sunt Eugen Nicolicea (PSD) si Lia Olguta Vasilescu (PRM), iar secretari Ionica Constanta Popescu (PUR) si Valentin Iliescu (PD).
google-analytics.com